Tudung Shawl Labuh Instant Nayla 4.0 – Escarves

RM63.00

Tudung Shawl Labuh Instantย NAYLA 4.0

๐Ÿ’• Tidak jarang & tidak panas
๐Ÿ’• Flowy beralun
๐Ÿ’• Kelabuhan boleh dilaras
๐Ÿ’• Inner terbentuk elok – efek muka bujur sireh
๐Ÿ’• Inner anti tembam
๐Ÿ’• Pinless
๐Ÿ’• Minima iron
๐Ÿ’• Inner dalam labuh menutupi leher
๐Ÿ’•10 pilihan warna yang menarik

Category:

Description

TUDUNG SHAWL LABUH INSTANT ย NAYLA 4.0

Saiz
Ukuran
Harga (RM)
L
2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60)
63
XL
2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65)
73

Material tudung shawl labuh instant Nayla 4.0

Body : Flamingo Chiffon
Awning : Soft Cotton

Postage :

+RM8 (sm) / +RM11 (ss)

Nak order? Jom whatsApp
tudung labuh cheraswww.wasap.my/60192229255ย dgn segera ๐Ÿค—

contact tudung labuh terkiniMessage us on Facebook

Customer reviews:

“Escaves memang menitik beratkan shawl yg mematuhi syariah. Labuh dan tidak jarang dan juga trendy. Kak mas sangat suka dan memenuhi ciri2 muslimah masa kini.”- Masz

“Bila dah jadi mak-mak ini, criteria utama tudung di pagi Syawal bukan setakat cantik je, tapi mesti selesa, kemas, labuh dan senang nak pakai. Saya baru beli sehelai, tapi memang nak beli lagi kalau ada rezeki. Inner melekap cantikkk kat kepala walaupun badan senget-senget dukung anak ๏ฟฝ Biar peluh kejar anak sana sini, tapi tudung maintain sampai malam. Tu paling penting. Haha. Keep it up, Escarves” – Syahirah

“Saya betul2 jatuh chenta dengan instant shawl escarves sebab awning dia kemas & terletak sangat! Labuh pun cun sangat2 and ofkos selesa gile! Less ironing too โ™ก” – Nur

“Jatuh cinta berkali2 apabila menggayakan koleksi Escarves…mmg sesuai & cantik untuk bentuk muka saya…awning lembut buat si pemakai selesa sangat…kadang eh rasa ringan macam tak pakai shawl..jatuh cinta berkali2 dengan nayla” – Izzatul

“Tudung escarves ni instant shawl favourite sya..sgt2 selesa dipakai,senang dibentuk, ckp labuh menutup aurat n material shawl flowy sgt..smg escarves trus successย ” – Najihah

“assalamualaikum, pilihlah escarves sebagai hijab pilihan, kerana kain yang sangat selesa, labuh menepati syariat dan paling penting sangat selesa bagi saya yang berniqab…GOOD LUCK ESCARVES” – Ain

“assalamualaikum..salam lebaran:) beraya dengan tudung escarves sangat menggembirakan kerana ia bukan sahaja selesa tetapi membuatkan saya bertambah confident untuk beraya dan bertemu sahabat2 handai.semoga terus maju dan berjaya!” -Azifah

“Saya bagi 5 bintang. Tudung terbaik stakat ini. Mudah dan sedap dipakai. Sudah ada 5 helai koleksi #escarves. Nak tambah semua koleksi nanti.” -Syuhadah

Source